De Villa's

In Albir, Spanje verhuren wij drie vrijstaande villa's met privé-zwembad en twee appartementen.

De drie villa's staan in een doodlopende straat in een rustige wijk. Het appartement bevindt zich op de begane grond direct aan de boulevard.
De kleine en gezellige badplaats Albir ligt zo'n 7 kilometer ten noorden van Benidorm aan de Costa Blanca in Spanje en is gemakkelijk bereikbaar vanaf Luchthaven Alicante (57 km.).
Het centrum van Albir bevindt zich via een hellende weg op ca. 800 m. van de villa's. Het strand en de boulevard op ca. 1200 m.
Iedere villa biedt zeer veel privacy, doordat de tuinen geheel ommuurd zijn. De toegang tot elke tuin is afsluitbaar. Ook auto's kunnen binnen de omheining geparkeerd worden.
De villa's en de appartementen zijn voorzien van airconditioning (koud/warm) en WiFi internet verbinding.
Deze villa's en de appartementen zijn een uitstekende basis voor een heerlijk verblijf!
Klik op de onderstaande links om meer informatie en afbeeldingen van de villa's en de appartementen te zien:

 

 

 

 

Villa G4 Albir Een gedeelte van deze vrijstaande villa wordt verhuurd als de eigenaar niet aanwezig is. Dit gedeelte is voorzien van airconditioning (koud/warm) en...

Meer informatie Villa G4

Boulevard Appartement Albir Dit appartement met airconditioning in de woonkamer (koud/warm) ligt op de eerste lijn op de begane grond met een prachtig uitzicht op het strand en de zee...

Meer informatie Boulevard appartement

 

Clot de Mignon Altea Prachtig appartement in Altea met vrij uitzicht op de zee, gelegen op de derde verdieping met lift. Het heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, een grote keuken en bijkeuken en een mooi ruim zonnig terras. En een ruim balkon met uitzicht op zee!

Meer informatie Clot de Mignon Altea